SAMOHRANA MAMA ČETVERO DJECE JE USLUZILA TROJICU MUŠKARACA U RESTORANU: KAD JE DOŠLO VRIJEME ZA NAPLATU, PUSTILA JE SUZU.

Samohrana majka četvero djece Trisha Murphy iz američke savezne države Maine jedva spaja kraj s krajem. Uz to što radi u staračkom domu i polaže ispite kako bi postala profesionalna njegovateljica, dodatno je zaposlena kao konobarica. “Prosječno radim 50 do 60 sati tjedno i na tečaju provodim još 18 sati”, kaže ona. Prošli joj je tjedan bio posebno stresan jer osim što nije stigla obaviti božićni šoping, pokvario joj se auto i nije znala kako će pronaći 735 dolara za popravak.

Dok je tijekom svoje smjene u restoranu razbijala glavu što će učiniti, za stol su sjela tri muškarca, a jedan ju je neprestano zapitkivao kakvi su joj planovi za Božić. Ispričala im je kako ima četvero djece koja se vesele blagdanima. Kad je došlo vrijeme za naplatu, ostala je u šoku. Muškarci su joj ostavili 500 dolara napojnice, što je bilo čak 15 puta više od iznosa računa. “Prvo sam mislila da se radi o grešci, a zatim sam se morala boriti sa suzama. Jedan od njih se samo nasmiješio i rekao ‘Sretan Božić, draga’”, ispričala je Trisha koja je cijelu priču podijelila putem Facebooka.

“Sad mogu taj novac uložiti u popravak auta, a s ovotjednom zaradom kupiti darove za djecu. Ne moram biti pod stresom oko toga mogu li im priuštiti Božić, a ne moram ni odraditi dodatne smjene pa ću moći s njima provesti više vremena. Spasio je Božić mojoj djeci. Još uvijek ima dobrih ljudi na svijetu. Ovaj muškarac me nikad ranije nije vidio, ne zna ništa o meni, a učinio je nešto tako velikodušno”, rekla je Trisha.

magazin.ba

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*