POMERA RUKE I NOGE, ALI… Ovo je stanje Ognjena Kuzmića nakon što se probudio iz kome!

KK Crvena zvezda mts i dalje će detaljno informisati javnost o procesu oporavka reprezentativca Srbije i košarkaša tog kluba

Tročlana delegacija KK Crvena zvezda posetila je u petak popodne povređenog Ognjena Kuzmića i informisala se od lekarskog tima o njegovom oporavku, koji se odvija na odeljenju intenzivne nege Urgentnog centra u Beogradu.

Prilikom kraće posete lekarski tim informisao je tročlanu delegaciju KK Crvena zvezda mts o postoperativnom oporavku Ognjena Kuzmića. Tom prilikom predsednik kluba Nebojša Čović, direktor kluba Filip Sunturlić i PR kluba Igor Vujičin bili su u prilici da po prvi put vide Ognjena nakon nedeljne nesreće i uvere se u njegovo zdravstveno stanje.

Nebojša Čović

Nebojša Čović
Nebojša Čovićfoto: Beta/Branislav Božić
Lekari Urgentnog centra izrazili su zadovoljstvo Ognjenovim trenutnim stanjem, i postepenim ali sigurnim oporavkom, nakon operacije od teških povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći.

Ognjen Kuzmić je u svesnom stanju, pokreće sve ektsremitete, diše svojim plućima i postepeno, koliko je to trenutno u mogućnosti, komunicira sa lekarskim timom koji o njemu brine 24 časa dnevno.

KK Crvena zvezda mts i dalje će detaljno informisati javnost o procesu oporavka reprezentativca Srbije i košarkaša tog kluba.

(Espreso.rs/KK Crvena zvezda)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*