OTKRIVENO kako izgleda čovek koji je UPUCAO LJUBICU: Istraga dobila novi tok!

Prema najnovijim informacijama, dobijenim od komšija, svedoka pucnjave u kojoj je povređena direktorka filijale banke na Novom Beogradu Ljubica Mićić, opisan je napadač

On je opisan kao muškarac krupnije građe.

Istraga se i dalje vodi u dva pravca, ali je sve više okolnosti koje upućuje na to da je ovaj napad bio lične prirode.

– I dalje se ne isključuje mogućnost da je direktorku filijale banke sačekao nezadovoljni klijent. Međutim, do sada prikupljeni dokazi upućuju na to da se Ljubica nekome najverovatnije privatno zamerila. Proveravaju se njeni kontakti, ali i ljubavni život, jer nam iskustvo govori da se ovakvi napadi na ženu koja nema kriminalnu prošlost dešavaju gotovo uvek iz ljubomore, bilo muške bilo ženske – ističe izvor.

Ranjena bankarska službenica nakon napada nije želela da sarađuje s policijom, te je policija osim saslušanja svedoka, preuzela i snimke sigurnosnih kamera, kako bi napadaču ušla u trag. Tek nakon završene istrage znaće se da li se iza svega kriju neraščišćeni računi između žrtve i napadača ili je posredi nešto drugo.

Podsećamo, u četvrtak ujutru Ljubicu je u Banjskoj ulici na Zvezdari sa tri hica ranio nepoznat muškarac koji ju je, prema rečima svedoka, 15 minuta čekao u žbunju, a zatim joj prišao skuterom i ranio je u nogu, da bi potom pobegao.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*