Krenuli da upišu dete u školu, a otišli u smrt! Žena jaukala pored mrtvog muža i ćerke nakon udesa kod Male Krsne! (FOTO)

Fatalna saobraćajka desila se kada je “škoda” izašla iz krivine i zakucala se u kamion “Puteva Srbije” koji je stajao u zaustavnoj traci

Jovan Bojić (59) iz Zaječara i njegova ćerka Tijana (33) poginuli su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se juče oko 8:45 sati desila na auto-putu Beograd-Niš kod Male Krsne.

Sa njima su u automobilu “škoda felicija” bile i Jovanova supruga Ljiljana (60), Tijanina ćerka Taša (15), kao i sestričina G.R. stara godinu dana.

– Jovan je upravljao “škodom felicijom”, a Tijana je bila na mestu suvozača. Pozadi su sedele Ljiljana, Taša i beba, koja je inače Jovanova i Ljiljanina unuka od druge ćerke. Taša i beba su lakše povređene, dok je Ljiljana teško povređena – kaže izvor.

Kako se saznaje, fatalna saobraćajka desila se kada je “škoda” izašla iz krivine i zakucala se u kamion “Puteva Srbije” koji je stajao u zaustavnoj traci.

– Pošto je “škoda” udarila prednjim delom u kamion, nastavila je nekontrolisano da se kreće i udarila je u bankinu, okrenula se i zaustavila se u levoj, brzoj traci. Od siline udarca, beba koja je sedela u dečjem sedištu izletela je iz kola sa sve sedištem i samo je čudom ostala živa – kaže izvor i dodaje da su vatrogasci morali da seku krov automobila kako bi izvukli mrtve i povređene.

– Jovan je bio vezan, ali je uprkos tome, preminuo na mestu. Ćerka koja je sedela do njega nije imala sigurnosni pojas. Nažalost i ona je odmah preminula. Ljiljana je bila zaglavljena u olupini. Vatrogasci su je izvukli i ona ima otvoren prelom ruke i povredu glave – kaže izvor i dodaje da su beba i tinejdžerka smeštene u bolnici u Tiršovoj u Beogradu i da su van životne opasnosti.

Kako dodaje, uzrok tragedije se ispituje.

– Postoje dva moguća uzroka nesreće. Moguće je da je na “škodi” pukla guma u vožnji, a moguće je i da je vozaču pozlilo. Istraga je u toku i naknadno će se utvrditi šta se dogodilo – kaže sagovornik.

Inače, porodica je iz Zaječara. Supružnici sa ćerkom i dve unuke, jule su iz Zaječara krenuli u Novi Sad.

– Taša, ćerka poginule Tijane i unuka poginulog Jovana, završila je osnovnu školu i krenula u Novi Sad da se upiše u srednju. Supružnici, Tijana i Taša sa sobom su poveli i bebu, ćerku Tijanine rođene sestre – kaže izvor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*