Rana koja nikad neće zacijeliti” UBIJ GA NA VRIJEME: Sin kojeg je Ana rodila u 17. i dala u dom, evo kako danas izgleda

Pjevačica Ana Bekuta se oduvijek trudila da ne eksponira javno svoj privatni život, a njenog sina rijetko imamo priliku da vidimo. Njenu tužnu životnu priču rijetko ko zna, a kad je čujete, natjerat će vam suze na oči.
Pjevačica ne krije da je nakon što je rano postala majka prolazila kroz teške trenutke, koje je, na sreću, veoma brzo uspjela da prebrodi, a svom sinu obezbijedi bezbrižno djetinjstvo i normalan život, prenosi “Žena“…

Naime, kako je ona sama svojevremeno ispričala, svog sina je rodila u sedamnaestoj godini jer je željela dijete bez obzira na sve. Međutim, kako odnosi u porodici nisu bili sjajni, Ana je Igora dala u dom u Zvečanskoj ulici gdje je ostao osam mjeseci dok se stanje ne smiri.
“Plod moje mladalačke ljubavi bio je krunski dokaz da sam nedostojna, da me je nečastivi obilježio. Da sam se rodila koju deceniju ranije, možda bi me kao vješticu spalili ili barem protjerali”, izjavila je srbijanska pjevačica prije nekoliko godina u ispovijesti za jedan magazin.

Ana je često odlazila da obiđe svoje dijete, a onda se izborila za to da ga dovede kući.

“Nakon strašnih unutrašnjih lomova, smjestili smo Igora u dom. Veliki komad mog srca tada je otkinut i ta rana nikad neće zacijeliti. Smatrali su me glupačom zato što “to” nisam na vrijeme ubila. Ili sakrila i ostavila u nekoj udaljenoj bolnici”, navodi Ana i napominje da je sina redovno viđala.
Kako je Ana jednom prilikom istakla, rođenje Igora je ubrzalo njenu odluku da se bavi muzikom.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*