VARALA ME SA BOSANCEM, KEMIŠ OTKRIO DETALJE TURBULENTNOG RAZVODA: “Bio nam je kućni prijatelj, a onda sam zatekao…”

Miroljub Aranđelović Kemiš otkrio je da se razveo od svoje prve supruge Vesne Zmijanac zato što ga je varala s kolegom Draganom Stojkovićem Bosancem!

Prošlo je više od 30 godina otkako su se rastali poznata pjevačica i harmonikaš, kompozitor i aranžer. Dosad je objavljeno dosta pikanterija o njihovom kratkom braku. Ipak, stiče se utisak da još nije stavljena tačka na tu priču i da javnost i dalje zanima šta se sve dešavalo na relaciji Vesna – Kemiš – Zorica osamdesetih godina.

Aranđelović je, međutim, još poslije razvoda, tačnije 1987. godine, detaljno objasnio zašto je ostavio Zmijančevu i naveo da je njegova nova supruga trpjela stravične posljedice.

Riječ je o Miroljubovom otvrenom pismu objavljenom u jednom nedjeljniku, a u kojem, između ostalog, piše:

“Dragan Stojković Bosanac, Tahir Turkalić i ja bili smo dugogodišnji nerazdvojni saradnici u poslu i privatnom životu. Zajednički smo radili mnoge projekte, a motiv nam je bio kreiranje novog zvuka u narodnoj muzici. Kao primjer takve nesebične saradnje mogu da navedem da sam Dragana Stojkovića čak pozvao da svira i na ploči moje tadašnje supruge Vesne Zmijanac. U to vrijeme, Dragan Stojković nam je bio kućni prijatelj i on je zaista jedini čovjek u koga ne bih posumnjao da bi mi se ikada mešao u brak, a naknadno sam saznao da je u oktobru pretprošle godine (1985) već bio sa Vesnom, kao i poslije toga. U novembru sam se sporazumno rastao s Vesnom Zmijanac, saznavši za njene mnogobrojne avanture”, naveo je aranžer i dodao da su muke za njega počele tek poslije razlaza sa Zmijančevom.

NASTAVAK PROCITAJTE NA SLEDECOJ STRANICI

Stranice: 1 2

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*