SCENA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA Ovo je kolac koji je UBICA Jelene Marjanović ostavio na mestu zločina?!

Drvena palica nalik glogovom kocu pronađena je prislonjena na mermerno obeležje na mestu gde je prošle godine pronađena zverski ubijena pevačica Jelena Marjanović Krsmanović.

Drvena letva, zašiljena s jedne strane poput koca, bila je prislonjena na mermernu ploču na kojoj se nalazi fotografija nesrećne žene, kao i datum rođenja i tragične smrti na nasipu gde pronađena nestala, a potom i zverski ubijena pevačica.

Prošlo je gotovo godinu dana od zločina koji je šokirao čitav region, a o potencijalnim ubicama se raspravljalo na svakom ćošku. Iako su svi bili ubeđeni da su slučaj rešili, policija i dalje traga za ubicom.

Prizor sa drvenom letvom na mestu jezivog ubistva ledio je krv u žilama svakog prolaznika, a po naselju se odmah pronela vest da se ubica vratio na mesto zločina i ostavio oružje.

Čitava situacija je utoliko bila dramatičnija jer policija do danas, uprkos neprekidnim pretragama terena, nije pronašla oružje kojim je ubijena Jelena. Obdukcija je, međutim, odmah pokazala da je nesrećna žena do smrti izudarana po glavi drvenom palicom, zbog čega je jučerašnje otkriće podno njene spomen-ploče zgrozilo svakog očevica.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*