ZABAVLJALI SMO SE PREKO 5 GODINA, A PAR DANA PRIJE VJENČANJA

Zabavljali smo se preko 5 godina, a par dana prije našeg vjenčanja moj dečko je imao stravičnu saobraćajnu nesreću. Uvijek sam ga molila da zaboravi na motor, da je to opasno, ali nikada me nije želio poslušati. Dokroti su se danima borili da mu spasu život, izborili su se, ali ostao je nepokretan, prikovan za kolica do kraja života i sa mnogim drugim zdravstvenim poteškoćama.

Zbog cijele situacije vjenčanje nije moglo biti održano, a kada je izašao iz bolnice, kroz suze i jecaj u glasu mi je rekao da nakon svega nema smisla da se udajem za njega, da sebi nađem nekoga sa kime ću provesti ostatak života. Ja sam mu tada rekla da je to zadnji puta da na taj način ne priča, već i razmišlja. Pitala sam ga šta da se to desilo meni, da li bi ti mene ostavio… Samo je prošaputao NIKADA LJUBAVI MOJA. Već 6 godina smo u braku, prije godinu dana smo usvojili jednu prekrasnu djevojčicu, obzirom da ne možemo imati našu i presretna sam.

Njegovo zdravstveno stanje se poprilično popravilo i jedno što nije kao prije je to što je nepokretan, ali nakon određenog perioda na sve se čovjek navikne. Teški periodi u životu svakog čovjeka, svakog para itekako postoje, nas je taj period zadesio na samom početku, ali uspješno smo se izborili sa tim. Nikada ne treba odustajati od sreće, ma koliko u nekim trenutcima izgledala daleka i nedostižna.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*